Редактор: кадри Нова телевизия, Фейсбук/Бойко БорисовИзчезна като практика политиците да отговарят на

...
Редактор: кадри Нова телевизия, Фейсбук/Бойко БорисовИзчезна като практика политиците да отговарят на
Коментари Харесай

Лозанов: Добре е, че Борисов поиска мир, лошото е, че не отговори на въпросите на журналистите

Редактор: 

кадри Нова телевизия, Фейсбук/Бойко Борисов

Изчезна като процедура политиците да дават отговор на въпросите на публицистите след изборите. А това е значимо, тъй като това са въпросите на аудиторията, на феновете. Това разяснява Георги Лозанов в предаването „ Пресечна точка ” по Нова телевизия. Според него е било добре, че Бойко Борисов е изискал мир с другите политици в нощта след изборите, само че е неприятно, че го е направил в обществените мрежи, а не пред публицистите и без да отговори на въпросите им.

„ За Борисов политиката е като спорта и за него след изборите има шестима финалисти. Първият получава златен орден, вторият – сребърен и така нататък Политиката обаче не е чисто съревнование по точки ”, разяснява Лозанов. Той добави, че Борисов предлага разбираемо обединението  да е към него.

Според медийния специалист акцията е била такава, че в действителност е изглеждало, че има някаква сделка за експертен кабинет до декември. „ Така Борисов постепенно и не доста мъчително може да напусне властта ”, сподели Лозанов и добави, че тези сметки са се объркали поради представянето на " ИТН " на Слави Трифонов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР